Täyden palvelun yrityssiivoukset Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Tat Wipe Oy on yrityssiivousten kokenut ammattilainen Vantaalla. Palvelemme yrityksiä ja taloyhtiöitä niiden siivoustarpeissa kaikkialla pääkaupunkiseudun alueella. Jos etsit tehokasta ja tarkkaa yritystä toteuttamaan yrityksesi siivoukset, ota meihin yhteyttä! Hoidamme kaikenlaiset siivoukset muun muassa yritystiloissa ja toimistoissa sekä rappukäytävissä ja muissa taloyhtiöiden tiloissa.

Monipuoliset siivoukset yrityksille ja taloyhtiöille

Toteutamme siivoukset ammattitaidolla toimistoihin, taloyhtiöihin ja yritystiloihin laidasta laitaan. Palvelemme kaikenlaisissa siivoustarpeissa. Kerro ihmeessä millaista siivousta tarvitset, sillä pyrimme ottamaan vastaan kaikenlaiset siivousprojektit. Olemme erikoistuneet yrityssiivouksiin, minkä vuoksi emme hoida kotisiivouksia. Emme tee myöskään rakennussiivouksia. 

Tarjoamme sekä perussiivouksia, kuten esimerkiksi säännöllisin väliajoin toteuttavia ylläpito- ja sopimussiivouksia, että kertaluontoisempia suursiivouksia. Tehtävänämme on täyttää yrityksesi siivoustarpeet täysin, joten ota yhteyttä ja kerro, minkälaista palvelupakettia tarvitset!

Lue lisää yrityksestämme

Siivouspalvelut

Saat kauttamme muun muassa:

.

  • Toimistosiivoukset

  • Porrassiivoukset

  • Yrityssiivoukset

  • Taloyhtiöiden tilojen siivoukset

  • Asuin- ja liikekiinteistöjen siivoukset.

Hoidamme kaikissa tiloissa perussiivousten ohella muun muassa ikkunoiden ja lattioiden pesut, lattioiden vahaukset, pintakäsittelyt ja perusteelliset suursiivoukset. Sovitaan palvelupaketti tarpeidesi mukaan!

Kysy lisää palveluistamme

Siivoukset turvallisilla tuotteilla

Hoidamme työt laadukkailla, testatuilla ja turvallisilla siivousaineilla ja -välineillä. Kaikki työssämme tarvittavat aineet ja materiaalit sisältyvät palveluidemme hintaan.

Halutessasi toteutamme siivoukset luonnonaineista valmistetuilla, 100 % ekologisilla puhdistusaineilla. Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää.

Pyydä meidät tutustumiskäynnille tiloihisi ja kerro, minkälaisia siivouspalveluita yrityksesi tai taloyhtiösi tarvitsee. Hoidamme luotettavasti siivoukset kaikenkokoisissa tiloissa ja kohteissa.

Toteutamme yrityssiivoukset Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Kysy lisää tai pyydä tarjous – vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman pian.