Arjessa auttavat kotisiivoukset Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Tat Wipe Oy:n palveluihin kuuluvat nyt myös arkea helpottavat kotisiivoukset Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Teemme kotisiivoukset luotettavasti ja asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Palvelumme sisältö on räätälöitävissä tarpeidesi mukaiseksi. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopivasta avusta!

Monipuolista siivouspalvelua kotiin

Meidät tunnetaan jo yrityssiivouksista ja taloyhtiöiden siivouksista. Olemme saaneet hyvää palautetta työstämme – ja toiveen laajentaa myös kotisiivouksiin. Niinpä palveluihimme kuuluvat nyt myös kaikki kodin siisteyden ylläpitoa edesauttavat askareet.

 

Palvelemme kaikenlaisia kotitalouksia yhden hengen ruokakunnista lapsiperheisiin ja esimerkiksi ikäihmisiin. 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • perussiivoukset

  • suursiivoukset

  • muuttosiivoukset

  • varastosiivoukset

  • ikkunoiden pesu

  • lattioiden pesu ja vahaus

  • sohvien imurointi ja puhdistus

  • mattojen tamppaus.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarpeistasi. Tulemme mielellämme käymään paikan päällä ennen siivoussopimuksen solmimista.

Yhteystiedot

Tarpeisiisi räätälöidyt palvelut

Olemme erittäin joustavia työssämme. Asiakkaiden toiveet ovat prioriteettimme. Räätälöimmekin palvelun tarkemman sisällön aina tapauskohtaisesti.

 

Teemme esimerkiksi kertasiivoukset, kuten muuttosiivoukset ja suursiivoukset. Halutessasi tulemme apuun säännöllisin väliajon: palvelumme kattaa niin viikkosiivoukset kuin kuukausisiivouksetkin. Siivoamme kaikkea pienemmistä kerrostaloasunnoista suuriin huoneistoihin ja isoihin omakotitaloihin saakka. 

 

Ota yhteyttä! Voit kertoa meille tarpeistasi esimerkiksi puhelimessa tai pyytää meidät maksuttomalle kartoituskäynnille.

Kysy lisää palveluistamme

Siivouksen jättäminen ammattilaisen käsiin kannattaa!

Siivous kannattaa antaa ammattilaisten käsin monesta syystä. Ammattilaistemme toteuttama siivous takaa sen, että paikat tulevat varmasti siistiin kuntoon. Säännöllisen siivouspalvelun avulla varmistat sen, ettei pölyä ja likaa pääse jatkossakaan kertymään nurkkiin.

Siivouspalvelumme helpottaa arkeasi huomattavasti – ja puhtaaseen kotiin on helppo tulla. Sillä aikaa kun me siivoamme, voit itse keskittyä työntekoon, perhe-elämään tai vaikka vapaa-ajanviettoon läheisten ja ystävien kanssa. Ota yhteyttä – me autamme sinua!

Teemme kotisiivoukset Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Kysy lisää tai pyydä meidät käymään – vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman pian.